Neem contact op
Neem contact op
Voor dringende vragen is er een directe hulplijn
+31 88 - 430 01 00
Meer informatie ontvangen? Mail naar
info@naris-riskacademy.nl

Naris Risk Academy

Over Naris Risk Academy

Naris Risk Academy is een dochterbedrijf van Naris, kennispartner in Governance, Risk & Compliance. Naris Risk Academy is het enige trainingsbureau dat zich voor 100 % heeft gespecialiseerd in governance, risk management, audit & compliance. Tijdens elke risicomanagement training staan de woorden inspiratie, hands on, avontuur en betrouwbaar centraal.  Je leert om risico’s binnen jouw organisatie in kaart te brengen en vervolgens te sturen op die risico’s.

Opgericht uit liefde voor het vak

Vanuit de behoefte om organisaties pragmatisch verder te helpen met risicomanagement heeft Naris samen met de Universiteit Twente de Master Risicomanagement ontwikkeld. Na het volledige overdragen van deze master opleiding aan de Universiteit  Twente, is in 2006 de Risicomanagement Academie opgericht. Sinds 2016 dragen we de naam Naris Risk Academy. We bieden hoogwaardige en praktijkgerichte risicomanagement trainingen aan op verschillende niveaus en voor diverse doelgroepen.

Focus op de praktijk

Veel risicomanagement opleidingen hebben vooral een theoretische inslag, maar bij Naris Risk Academy vinden we een theorie of model meer als leidraad of als middel om een gesprek op gang te krijgen. Theorie is leuk, maar het gaat er uiteindelijk om wat je er in de praktijk mee kunt. We kiezen daarom ook heel bewust voor een praktijkgerichte focus.

Voor wie?

Onze trainingen zijn bedoeld voor iedereen met risicomanagement in zijn of haar werkportefeuille. Het maakt niet uit of je net komt kijken in de wereld van risicomanagement of al jaren ervaring hebt binnen het vakgebied. Op elk niveau en voor elke doelgroep is er een training die je een stap verder brengt met het initiëren, implementeren of monitoren van risicomanagement binnen jouw organisatie.

Onze docenten

Onze docenten zijn ervaren. Zij staan altijd met één voet in de praktijk en één voet in de theorie en verbinden deze training met interactieve werkvormen. De docenten zijn o.a. gelieerd aan verschillende universiteiten, hogescholen en andere beroepsonderwijsinstellingen. Van ervaren docenten leer je theorie en krijg je handvatten deze succesvol in te zetten in de praktijk.

Accreditaties

Naris Risk Academy staat ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. In het CRKBO Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Naris Risk Academy is een erkende PE instelling voor openbare, interne en de overheidsaccountants.

Cedeo fungeert als strikt onafhankelijke certificerende instantie voor aanbieders van opleidingen, cursussen, trainingen en andere HR-diensten. Zij certificeert op basis van periodiek klanttevredenheidsonderzoek met een positieve afsluiting.